Xiaomi Redmi Note 5 Pro fungerar inte dåligt i de första riktmärkena (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Note 5 Pro fungerar inte dåligt i de första riktmärkena (bild)

Xiaomi avslöjade förra veckan dess Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro, av vilka du kan läsa specifikationerna i vår artikel, och det har bekräftats att det kommer att vara första smartphone att adoptera Snapdragon 636. Tillverkaren Qualcomm hade verkligen annonserat sin nya “mobilplattform” för hösten medelstora enheterlovande betydande prestandaökningarmen för nu hade det inte funnits något sätt att se honom i aktion.

Android Central har gjort och samlat ett antal riktmärke för att testa dess beteende och jämförde den senaste Redmi Note 5 Pro med sin egen närmaste anhöriga på Xiaomi:

  • Redmi Note 5 med Snapdragon 625 och Android 7.1.1 Nougat
  • Redmi Note 3 med Snapdragon 650 och Android 7.1.1 Nougat
  • jag 6 med Snapdragon 835 och Android 7.1.1 Nougat
  • Mi 5S med Snapdragon 821 och Android 6.0.1 Marshmallow
  • jag 5 med Snapdragon 820 och Android 6.0.1 Marshmallow
  • Mi Note 3 med Snapdragon 660 och Android 6.0.1 Marshmallow

I galleriet kan du hitta detaljerna, du kommer också att märka hur Redmi Note 5 Pro blir anmärkningsvärda resultat lösgör sina medelstora kamrater och ofta inte vanställande ens bredvid sina äldre bröder.

Det är inte lätt att säga om förtjänsten är allt ny processorvilket i alla fall verkar markera ett tydligt steg framåt, vilket inte är lätt i ett redan mycket konkurrenskraftigt mellansegment.

Relaterade artiklar

Back to top button