Xiaomi Redmi Note 5 med 18:9-skärm, reducerade ramar och dubbla kameror i dessa tveksamma stulna bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Note 5 med 18:9-skärm, reducerade ramar och dubbla kameror i dessa tveksamma stulna bilder

Serien Redmi 5 invigdes av not 5A, presenterad i slutet av augusti. Det verkade vara upptakten till en ny våg av Xiaomi-märkta enheter, men idag fortsätter den kinesiska tillverkaren att förbli konstigt tystefter att ha samlat in samtycken för Mi A1 och Mi MIX 2. Pga nya skott stulna dock försöker de bryta denna tystnad, om än de verkar inte särskilt övertygande.

Bilderna skulle verkligen skildra Redmi Note 5utrustad med några funktioner något osannolik. Låt oss börja bakifrån, efter att det skulle finnas en dubbel kamera, anordnade vertikalt. Inget konstigt än så länge, men utformningen av den bakstycket den är alldeles för lik förra årets modell, så mycket att jag misstänker att det är ett snabbt jobb fotoredigeringden är hög.

Intrycket fortsätter och ja accentuerar analysera fotot som visar framsidan av smartphonen: även i det här fallet visas i 18:9 det kan också vara trovärdigt, med tanke på sektorns trend, dock ramar så reducerade i mitten och låga delen av marknaden verkar de fortfarande vara en chimär.

Vi kan inte vara säkra på att det finns en hand i något program av fotoredigeringmen det är okej att gå mycket försiktig framför detaljer för bra för att vara sant.

Även på specifikationer vi är fortfarande på öppet hav: SoC som används kan vara Qualcomm Snapdragon 660eller den MediaTek Helio P25mängden minne Bagge lika med 3 eller 4 GBbatteri från 4 000 mAh och kameror från 5 och 16 megapixlar på baksidan. DE priser istället kommer de med all sannolikhet alltid att vara mycket konkurrenskraftiga, från ca 130 € upp till högst 220 €med tillgänglighet ännu okänd.

Relaterade artiklar

Back to top button