Xiaomi Redmi Note 5: från TENAA en möjlig ny bild av phablet | Uppdatering: och även de tekniska egenskaperna

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Note 5: från TENAA en möjlig ny bild av phablet | Uppdatering: och även de tekniska egenskaperna

Det kinesiska certifieringsorganet TENAA kanske precis har gett oss de första bilderna av vad som kommer att bli Redmi Note 5nästa mellanklass-phablet från Xiaomi.

Några bilder publicerade av den välkända sajten Slashleaks de visar i själva verket formerna på enheten, som för första gången skulle kunna ta in denna marknadssektor skärm med rundade hörni stil med LG G6.

Dessa nya bilder motsäger helt de senaste ryktena (som vi dock redan hade ansett som inte särskilt trovärdiga), som ville ha en Redmi Note 5 med dubbla kameror och 18:9-skärm med extremt tunna ramar. Faktum är att på bilderna från TENAA hittar vi en singel kamera och den fingeravtrycksläsare på baksidan, placerad under den senare; sidobilden visar istället en innesluten profil, tack vare en bump rum ganska uttalad.

Kort sagt, det finns fortfarande mycket förvirring både om enhetens troliga utseende och dess egenskaper: för tillfället återstår bara att vänta på någon säkrare källa eller den officiella presentationen av smartphonen.

Uppdatering 21/10/2017 kl 14.15

Om bilderna inte räckte, här är nya saftiga nyheter: alltid från TENAA en trolig tekniskt datablad för Xiaomi Redmi Note 5

Xiaomi Redmi Note 5 | Tekniska funktioner

Relaterade artiklar

Back to top button