Xiaomi Redmi Note 4X, priser och läckta specifikationer: Snapdragon 653, 4 GB RAM, 32/64 GB minne

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Note 4X, priser och läckta specifikationer: Snapdragon 653, 4 GB RAM, 32/64 GB minne

Lanseringen av Xiaomi Redmi Note 4X kommer närmare och närmare. Som det är lätt att gissa är detta en förbättrad version av Redmi Note 4 (en riktigt bra enhet) som kommer att vara utrustad med Qualcomm Snapdragon-processor senaste generationen (presenteras i oktober).

En kinesisk läckare har avslöjat nya detaljer om tekniska funktioner av enheten i fråga, som kommer i två varianter, och även sui introduktionspriser. Låt oss först fokusera på hårdvarufunktionerna.

Enligt källan kommer Redmi Note 4X att vara den första att montera en skärmmodell “Pegasus, men vi har fortfarande ingen aning om vad den här skärmens speciella funktioner är. Det kommer fortfarande att vara en 5,5″ full HD. Knappen Hem central kommer också att vara värd för fingeravtrycksläsare. De två versionerna skiljer sig endast i snittet av internminnet, en från 32den andra från 64 GB.

  • Skärm: 5,5 “full HD (1 080 x 1 920 pixlar) Pegasus skärmpanel
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 653 octa core 1,44 GHz
  • Bagge: 4 GB
  • Minne inre: 32/64 GB
  • Backkamera: 16 megapixlar
  • Batteri: 4 000 mAh, snabbladdning
  • Övrig: fingeravtrycksläsare på hemknappen, metallkropp

Vi kommer till priserna, inneslutna som vanligt.

där 32GB version det borde kosta 999 yuan, cirka 144 dollar vid nuvarande växelkurs; den från 64 GB istället borde det kosta 1 199 yuan, alltså cirka 173 dollar. Det verkar också som att Xiaomi har stoppat produktionen av Redmi Note 4 just för att fokusera på denna variant. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla nyheter angående denna intressanta enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button