Xiaomi Redmi 6 Pro och Mi Pad 4 är mycket nära: officiell lansering den 25 juni i Kina (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 6 Pro och Mi Pad 4 är mycket nära: officiell lansering den 25 juni i Kina (foto)

Den här gången är vi verkligen där! Efter de senaste månadernas många rykten har Xiaomi äntligen meddelat datumet officiell presentation för sina nästa enheter, nämligen Xiaomi Redmi 6 Pro-smarttelefonen och Xiaomi Mi Pad 4-surfplattan. Dagen tillägnad dem kommer att vara nästa 25 junidet datum då lanseringsevenemanget kommer att äga rum kinesiska marknadensom rapporterats av de nya affischerna publicerade på Weibo.

För de som missat de tidigare avsnitten, det nya Redmi 6 Pro bör vara en ny modell utrustad med en formatdisplay 19:9 och med en litet hack på toppen. Det borde vara en förbättrad version av de redan lanserade Redmi 6 och 6A, även om designen kommer att vara ganska annorlunda, särskilt på framsidan.

Som du kan se på bilden nedan verkar siffrorna som visas på reklamaffischen vara de som hänvisar till vissa tekniska egenskaper, officiellt bekräftade efter certifieringen av TENAA: inuti kroppen kommer det att finnas en SoC Qualcomm Snapdragon 625 och ett batteri från 4 000 mAhoch allt kommer att optimeras genomartificiell intelligens.

För resten av specifikationerna som ännu inte är bekräftade kan du hänvisa till den här artikeln.

Går vidare till surfplattornas värld, det nya Mi Pad 4 samlar arvet från den välkända Xiaomi-surfplattan och kommer med en skärm 8 tums LCDkanske till och med i 18:9.

Det finns inga bekräftade specifikationer för den här enheten ännu, men det ser ut som att den kan passa en SoC Snapdragon 660en bakre kamera från 13 MP Och 5 MP på framsidan och en 6 000 mAh. Återigen, hitta mer information i den dedikerade artikeln.

Bland de enheter som ryktena har koncentrerats på den senaste tiden finns även Xiaomi Mi Max 3, varav det dock ännu inte finns några nyheter för en ev. officiell lansering. Kommer han också att vara där under presentationen av Redmi 6 Pro och Mi Pad 4? Vi kommer att få reda på det först om några dagar, eller åtminstone tack vare andra rykten inom de närmaste timmarna.

Relaterade artiklar

Back to top button