Xiaomi Redmi 6 Pro i de första officiella renderingarna i 5 färger: hack och haka i stort damm! (uppdaterat: livefoto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 6 Pro i de första officiella renderingarna i 5 färger: hack och haka i stort damm! (uppdaterat: livefoto)

Några dagar efter den officiella lanseringen, planerad till 25 juni, visar Xiaomi oss Redmi 6 Pro i vad som borde vara alla dess kromatiska variationer.

Guld, rosa, blått, rött och svart: det här är de 5 färgerna som du kan se i galleriet nedan. Bilderna bekräftar också dubbel kamera bak och fingeravtrycksläsare alltid på baksidan. Framme hittar vi en liten istället hack i toppen och en bred haka ner.

Baserat på tidigare information bör det finnas en inuti Snapdragon 625 och a 4 000 mAh. Skärmen ska istället vara en 5,84 tum (eller däromkring) FHD +, medan den bakre dubbelkameran ska snäppa till 12 megapixlar. Vi förväntar oss olika nedskärningar i RAM/lagring och ett pris som alltid är konkurrenskraftigt, även om den låga delen av Xiaomi nu är så överlappad att modellen med det högsta antalet inte nödvändigtvis indikerar viktiga förbättringar jämfört med den tidigare. För alla detaljer ger vi dig ett möte nästa måndag, för nu kan du njuta av bilderna nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button