Xiaomi Redmi 6 och 6A kan komma till Europa, inklusive Italien, i mitten av juli

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 6 och 6A kan komma till Europa, inklusive Italien, i mitten av juli

Information om Xiaomi-världen går alltid snabbt på nätet, särskilt eftersom det kinesiska företaget officiellt landade i några viktiga europeiska marknader. Och det är just med hänsyn till vår marknad som det kommer mycket intressanta nyheter från läckaren Roland Quandtsom redan verkar kunna ge oss ett officiellt datum för ankomsten av de nya Redmi 6 och 6A.

Enligt den vanliga välinformerade Quandt kommer de två enheterna som annonserades för drygt en månad sedan att komma in Europa Östra a halva juli. Läckaren är inte säker, men säger att detta datum förmodligen också kommer att påverka tillgängligheten för dessa produkter i länderna på den västra delen av kontinenten, bland vilka det uppenbarligen också finnsItalien.

De versioner som kommer till oss skulle vara de från 3/32 GB Och 4/64 GB för Xiaomi Redmi 6 och de från 2/16 GB Och 2/32 GB för Redmi 6A. Just nu är jag fortfarande okänd prisersom fortfarande borde vara något högre än de som setts i Kina.

Relaterade artiklar

Back to top button