Xiaomi Redmi 5 och 5 Plus visar sin elegans i de första officiella renderingarna (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 5 och 5 Plus visar sin elegans i de första officiella renderingarna (bild)

Några dagar efter den officiella presentationen dyker de nya Xiaomi Redmi 5 och Redmi 5 Plus redan upp i de första officiella bilderpostat på Twitter sedan dess Direktör för produktledning och marknadsföring av företaget, Donovan Sung.

Som du kan se genom att ta en titt på galleriet i slutet av artikeln, var informationen som redan läckt tidigare sann. Xiaomis nya produkter leder också till mellanklassen i kantlös display – men inte för mycket – in 18:9men behåll den rena och slingrande designen som är typisk för de senaste Redmi-modellerna.

På det bakre skalet som ska göras in metalldet finns en enda kamera med en sensor 12 MP ackompanjerat av fingeravtrycksläsaren, medan vi på framsidan bara hittar selfie-kameran från 5 MP.

Om det inte finns några nyheter angående hårdvaran kommer istället ny information om det möjliga priser. Som vi sa tidigare kan Plus-versionen börja från 999 Yuan (cirka 127 €), medan de för standarden kan räcka 699 Yuan (cirka 89 €).

De färger tillgängliga vid lanseringen bör vara svart, guld, blått och roséguld, men vi får vänta på nästa för att få reda på mer 7 decemberdagen för den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button