Xiaomi Redmi 4 och Redmi Note 4: här är specifikationerna för båda från den kinesiska certifieringen

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 4 och Redmi Note 4: här är specifikationerna för båda från den kinesiska certifieringen

Vi har pratat ofta om Redmi 4 på sistone, och även om dess tekniska bild var ganska tydlig, har vi nu alla detaljer bekräftade tack vare certifieringen som erhölls i Kina från smartphonen, tillsammans med brodern Redmi Note 4.

Därför med utgångspunkt från Redmi 4vi har en 5-tums full HD-skärm, 1,8 GHz-processor (Snapdragon 625 eller MediaTek Helio P10), 3 GB RAM, 32 GB internminne, 13 megapixel bakre kamera och 5 megapixel främre kamera, alla drivs av en 4 000 mAh batteri, och med Android 6.0 + MIUI för att styra orkestern. Nyfiken detalj, det verkar också finnas dörren infraröd.

Redmi Note 4som namnet antyder, breddar den sig upp till 5,5 tum, alltid full HD, med en 2 GHz-processor (Helio X20, nästan säkert), 2/3 GB RAM och 16/32 GB internminne. 13 megapixel bakre kamera, 5 megapixel främre kamera och samma batteri, operativsystem och infraröd som redan sett på Redmi 4.

Tänk på att när det gäller certifierade specifikationer kan de ligga på lur ytterligare varianter och det finns i alla fall alltid möjligheten att det inte är exakt samma modeller som vi kommer att se på marknaden.

Presentationen, även om den ännu inte är officiellt bekräftad, väntas till nästa 25 augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button