Xiaomi Redmi 3 kommer att vara en 5 tum med ett rekordstort batteri på 4 100 mAh

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi 3 kommer att vara en 5 tum med ett rekordstort batteri på 4 100 mAh

Av smartphone med generösa batterier vid det här laget har vi sett flera, även om de praktiskt taget alla är phablets, ofta av mycket viktiga dimensioner. Men vem har sagt att inte ens de minsta modellerna har rätt till sin vackra kapacitet? Xiaomi tror verkligen inte det, och förbereder sig för att lansera en 5” med 4 100 mAh.

Xiaomi Redmi 3 det kommer faktiskt att tillkännages den 12 januari, men företaget har redan bekräftat både dimensioner och batterikapacitet, vilket ökar intresset för en modell som vi inte förväntade oss särskilt sensationella nyheter från. Det kinesiska företaget skulle faktiskt använda en ny teknik som praktiskt taget kan duplicera batterikapaciteten för samma utrymmejämfört med de tidigare lösningarna, vilket gör det möjligt för den att nå dessa värden även på en 5 ” smartphone och utan att påverka dess tjocklek på ett straffbart sätt (vi pratar om 8,5 mm men de är inte bekräftade).

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5 bekräftad med Snapdragon 820: kommer i februari

Resten av specifikationer de är faktiskt ganska vanliga, baserat på vad som har läckt hittills: 5 tum HD-skärm (till förmån för autonomi), CPU Snapdragon 616Och kameror 13 och 5 megapixel, respektive bak och fram.

Estetiskt kan du få en uppfattning om dess utseende tack vare bilden nedan, där både dess förverkligande i metall, att ett nytt mönster som Xiaomi tydligen har bestämt sig för att anta för att göra den bakre viken mer feminin; eller åtminstone verkar det vara tanken.

Vi kommer dock att se hela bilden nästa tisdag, och framförallt i våra tester kommer vi att verifiera det här nya batteriets godhet, vilket bådar gott.

Relaterade artiklar

Back to top button