Xiaomi projiceras redan för framtiden: två nya smartphones är på väg med den oöverträffade Snapdragon 670 ombord

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi projiceras redan för framtiden: två nya smartphones är på väg med den oöverträffade Snapdragon 670 ombord

Trots lanseringen av Mi MIX 2S, den annalkande presentationen av Mi7 och den stora framgång den fortsätter att åtnjuta i den medel- och låga delen av marknaden, fortsätter Xiaomi att fortsätta med huvudet ner i sin ambitiösa planer av global expansion, både vad gäller kvantitet och kvalitet. Faktum är att de första ryktena började cirkulera om två nya smartphones som kommer att vara utrustad med Qualcomms ännu inte släppta flaggskepp SoC för mellanklassen: lo Snapdragon 670.

För tillfället skulle bara kodnamnen för de två enheterna vara kända, det vill säga Sirius Och Komet, förutom chippet som kommer att animera dem. För att avslöja det är Mishaal Rahman, samarbetspartner till XDA-utvecklare, som inte har avslöjat sina källor, men som kan vara tillförlitliga. För tillfället ville han ge sin personliga bekräftelse – som bekräftar vad som redan har framkommit – på arkitekturen hos Snapdragon 670, vilket borde räknas med 2 kärna hög prestanda och 6 kärna för lättare aktiviteter – så adjö till stor arkitektur.

LITEN.

För att återgå till de mystiska nya Xiaomi-smarttelefonerna kan vi avsluta med att spela hypotisera vilka modeller som kan hanteras. Att döma från det senaste förflutna är den största misstänkta säkert framtiden Mi Note 4efterföljare till Mi Note 3 med Snapdragon 660. Den andra skulle istället kunna vara Mi Max 3som skulle återvända för att integrera en avancerad SoC, efter att den andra versionen var nöjd av 625. Vem vet dock att det kanske inte också är en möjlig sådan jag 6Xsprångbräda för de efterlängtade Mi A2.

Relaterade artiklar

Back to top button