Xiaomi-presidenten vill hjälpa dig att klara väntan på Mi 6X med ett galleri av blommiga tapeter

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi-presidenten vill hjälpa dig att klara väntan på Mi 6X med ett galleri av blommiga tapeter

Väntan på vår är nu över för ett tag, med dagarna som blir längre, varmare och soligare, och naturens färgers upplopp för att få oss på gott humör. Denna idylliska miljö kan dock vara bortskämd från en annan förväntan, som vi obotliga nörd vi vet väl: frisläppandet av smartphone som vi så mycket önskar. Bland dessa kan många av er ha riktat in sig på Xiaomi Mi 6X, den utlovade mellanklassmästaren och den troliga grunden för den efterlängtade Mi A2.

Lin Bin, president för Xiaomi, har beslutat att dra nytta av regnbågen av färger som bara vårblommor kan erbjuda oss, för att lugna väntan – som närmar sig ta slut, ju mer akut den är – på husets nästa juvel. I synnerhet hänvisar vi till en tapetgallerimycket färgstarkt och blommigt tema, som förmodligen kommer att integreras i Mi 6X.

De fem huvudfärgerna hänvisar till de fem huvudfärgerna färger där Xiaomi Mi 6X kommer att vara tillgänglig sedan lanseringen, det vill säga svart, rött, blått, rosa och guld.

Ett ovanligt val för den kinesiska tillverkaren, men som redan har tagits emot med stor entusiasm entusiasm av framtida köpare, som kommer att åtnjuta en verkligt stor valfrihet. Smarttelefonen förväntas dock framför allt för hårdvaruutrustningen, som borde ståta med en sådan Snapdragon 660, 4/6 GB RAMett dubbel kamera förbättrad och a 5,99″ visas i 18:9. En mer än lovande grund för Mi A2.

Relaterade artiklar

Back to top button