Xiaomi presenterar Redmi-logotypen som ett oberoende varumärke –

Det var något som hade spekulerat länge och nu kan vi ge det som tjänsteman. Redmi blir oberoende (rá) som ett varumärke med avseende på Xiaomi.

Lei Jun, VD för den kinesiska organisationen, gav några bilder som visar den nya, enkla och minimalistiska logotypen för det nya företaget. Det här är fotot som står i spetsen för denna artikel.

På kort tid kommer vi att se ett spel som liknar vad Huawei och Honor gör, bara för att nämna ett exempel. Bara det i detta fall ser vi legenden Redmi av Xiaomi. Med andra ord låter detta som en motsägelse: oberoende, men inte; så att säga.

Det finns också en annan bild där du kan se logotypen och en telefon:

Observera att endast Redmi visas längst ner på enheten, inget Xiaomi.

Å andra sidan, om vi håller oss till tidigare rykten, de smartphone Vad vi tittar på är antingen Redmi Note 7 eller Redmi 7 (att torka).

Hur som helst, till I morgon – torsdagen den 10 december 2019 – har företaget kallat till ett visst evenemang. Där kommer vi att veta vilka överraskningar som är förberedda och vi kommer att bekräfta om läckorna var korrekta eller inte. Det, förutom att vänta om de hade någon annan ess i ärmen.

Slutligen är det värt att notera det med detta Xiaomi kommer att ha fyra olika märken: Xiaomi själv med sin Mi-linje som ledande telefoner, Pocophone för billiga och kraftfulla mobiler, Black Shark för smartphones-spelare och den tidigare nämnda Redmi.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button