Xiaomi presenterar huvudpersonerna i evenemanget den 29 mars (foto)

Efter att ha väckt enorm nyfikenhet kring sin granne “mega händelse“, Xiaomi hon bestämde sig för att avslöja på plattformen Weibo vad blir dess huvudpersoner: dagen 29 mars kommer bli presenterad Mi 11 Pro Och Mi 11 Ultra, de två toppmodellerna av den nya Serie 11.

Enligt vad som förklarades av Xiaomi på Weibo kommer de två nya enheterna tävla om titeln “bästa Android-smarttelefonen“Och att de kommer att vara de perfekta enheterna för”tusentals fans som letar efter den bästa upplevelsen“. Detta borde faktiskt betyda att båda enheterna kommer att ha sensorn från 50 MP ISOCELL Bright GN2 av Samsung med multidirektionell autofokus. Båda smartphones bör vara utrustade med en liten skärm på baksidan för att säkerställa högkvalitativa selfies och TikToks.

LÄS OCH: Här är en påstådd bild av Xiaomi Mi Band 6

Inget nämns Mi 11 Lite eftersom det säljs under ett annat namn i Kina, men som vi rapporterade verkar det redan ha blivit upptäckt på Italienska marknaden på Facebook. Presentationsevenemanget börjar Måndag kl. 12.30 (i den kinesiska tidszonen kl. 19.30).

Via: Gsmarena

Relaterade artiklar

Back to top button