Xiaomi och British Museum presenterar Mi MIX 2S Art Special Edition: du kommer att gilla det men du kan knappast ha det (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi och British Museum presenterar Mi MIX 2S Art Special Edition: du kommer att gilla det men du kan knappast ha det (foto)

Xiaomi presenterade en ‘specialutgåva av sin senaste topp i sortimentet som lanserades på marknaden fokuserade på tematkonst: Xiaomi Mi MIX 2S Art Special Editionskapad i samarbete med brittiskt museum.

Du kan uppskatta specialutgåvan av smartphonen som skapats med den auktoritativa partnern i bilder i galleriet: vi kan observera hur utformningen av enheten förblir väsentligt oförändrad jämfört med standardversionen, förutom baksidan. Dessutom till och med låda försäljningen skiljer sig väsentligt från den vanliga. Ur mjukvarusynpunkt, vissa exklusiva tapeter på det konstnärliga temat.

När det gäller hårdvarusektorn förblir allt oförändrat: specialutgåvan till salu är den integrerade enheten 8 GB av RAM e 256 GB internminne. Smartphonen kommer att börja säljas härnäst 10 maj från 10:00 (kinesisk lokal tid), i den officiella butiken till ett pris av 4 299 kinesiska yuan (ca. 568 €) och därför kunde vi knappast se det importerat till våra delar.

Relaterade artiklar

Back to top button