Xiaomi NextClass.ai NX1 är en lärande surfplatta med en 15,6 tum …

Xiaomi är inte främmande för crowdfunding, som redan har crowdfunded en hel del av sina produkter och projekt och nu är det dags för en till. Detta är en pedagogisk produkt, den Xiaomi NextClass.ai NX1, a lärande tablett med en 15,6 tums skärm.

Produkten kommer från under Youpin crowdfunding-plattform och det är ganska vilddjuret. Den tillverkas av NextClass.ai, en kinesisk start som gör surfplattor fokuserade på tidig utbildning för barn. Skiffer ger ett stort antal online-klasser, övningsset och ljudböcker, plus en rik interaktiv upplevelse för de små. Målet är att öka barnens intresse för att studera. Enheten har en 15,6 tums kapacitiv pekskärm, certifierad av TUV Rheinland med skydd mot blått ljus, vilket förhindrar skador på synen.

Det finns också detektering av omgivande ljus och påminnelser om att inte komma nära. Vi får också en dubbelkamerainställning här, som kan fånga eleven och hans / hennes bok. Huvudkameran är monterad på enhetens ovansida, medan en andra sensor är placerad längst ner. Det finns också en mängd olika justeringsvinklar för enheten, som kan stödjas på flera sätt. NX1. har HiFi-ljud och en 360 graders riktning mikrofon. Inuti hittar vi en fyrkärnig Cortex-A55-processor, tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB lagring.

Det finns också en inbyggd 1.2T djup neural nätverksberäkning NPU, med stöd för dual band WiFi, USB, HDMI och andra ingångsgränssnitt. Det finns också en stylus i mixen. Produkten kostar bara $ 250 under crowdfundingperioden och den går till $ 338 efter tidsramen. Du kan få det här.

Relaterade artiklar

Back to top button