Xiaomi motstår inte frestelsen: ett toppsortiment med en fingeravtrycksläsare under skärmen kommer?

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi motstår inte frestelsen: ett toppsortiment med en fingeravtrycksläsare under skärmen kommer?

I början var det Vivo, sedan kom Huawei med helt nya Mate RS, och nu kan det vara Xiaomis tur. Det kinesiska företaget arbetar också enligt uppgift på en ny enhet utrustad med fingeravtrycksläsare under displayenoch det kan vara en riktig topp i sortimentet, även om det inte är vad vi väntar på.

Från informationen i en ny firmware som dök upp på nätet, verkar det som att enheten i fråga inte är den påstådda Xiaomi Mi7, utan en lite annorlunda modellsom ska presentera fingeravtrycksigenkänningstekniken under skärmen som visas på bilden mock-up som du hittar i galleriet.

De mest rimliga antagandena talar om en möjlig variant Mi7 Plussom skulle kunna anta hårdvara som liknar den i standardversionen och inkludera den nya sensorn under displayen som t.ex ytterligare funktionett litet “plus” faktiskt.

Att vara information läckt ut på webben på ett inofficiellt sätt rekommenderar vi alltid att ta allt väldigt försiktigt, även om vi inte skulle bli alltför förvånade över att se en ny Xiaomi med denna typ av integrerad teknik.

Å andra sidan, om de två tillverkare som redan nämndes i början har lyckats, är det ganska troligt att det kinesiska företaget också kan prova. Och det borde inte vara den enda: även för nästa Note 9 från Samsung pratar vi om fingeravtryckssensorn under skärmen, men låt oss göra oss redo att se också många andra enheter med denna teknik i slutet av året.

Relaterade artiklar

Back to top button