Xiaomi MIX Fold kanske inte får MIUI 13 (men kanske av en bra anledning)

xiaomi mix fold uppdatering miui 13

ECOVACS

I år har Xiaomi lämnat alla häpnadsväckande med debuten av sin första hopfällbara smartphone, uppenbarligen en del av det experimentella MIX-sortimentet. Detta är märkets dyraste enhet och i veckor har det till och med pratats om en möjlig uppföljare. Men det verkar som om det kan finnas problem i himlen, åtminstone beroende på när de grävdes fram under de senaste timmarna: Xiaomi MIX Vik kanske inte får MIUI 13 och för närvarande verkar det inte vara förutsett uppdateringar.

Xiaomi MIX Fold, ingen MIUI 13 och andra uppdateringar: vad som händer

xiaomi miui 13

Uppenbarligen pratar vi om uppdateringar av stor kaliber, med tanke på att i oktober är vikningen löst tack vare en ganska viktig uppdatering. Teamet upptäckte dock en särskilt oroande sträng i Feedback V12.9-appkoden. Baserat på vad som framkommit läser vi att enheten: smartphonen nämns med kodnamnet och baserat på vad som kan ses från koden kommer användare inte att kunna ladda ner OTA för MIUI 13. Förresten, nästan för att “bekräfta” slutet på supporten har Xiaomi-mappen ännu inte fått en version beta baserat på Android 12.

xiaomi mi mix fold 2

Kort sagt, det är troligt att Lei Juns hus kommer att fortsätta att släppa uppdateringar, bara att det inte kommer några större uppdateringar (d.v.s. de senaste versionerna av MIUI och – förmodligen – Android). Men det finns också en annan hypotes, mycket mer positiv men som ska tas med en nypa salt: kanske Xiaomi tänker på en alternativ version av dess gränssnitt, speciellt designat för hopfällbara enheter (liknande vad vi såg med MIUI för Pad, tillägnad surfplattor).

⭐️ Upptäck GizChina adventskalender med 25 supererbjudanden att avslöja varje dag fram till jul. Tidigare artikel Redmi Watch 2 Lite officiell i Italien: redan tillgänglig på Amazon

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till Nerdvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på agendan.

Relaterade artiklar

Back to top button