Xiaomi Mijia Steam Ironing är det nya bärbara ångstrykjärnet

Ibland finns det ingen möjlighet att använda hushållsprodukter på grund av utrymme eller tid, så en snabb lösning är ofta idealisk. Som nya bärbart ångstrykjärn Xiaomi Mijia, praktiskt och kraftfullt, som kommer på marknaden den 11 november 2020, Singles Day, kl pris inramad.

Xiaomi Mijia ångstrykning: massor av kraft och användbarhet för det bärbara ångstrykjärnet

xiaomi mijia plattjärn 2

Med tanke på designen är Xiaomi Mijia bärbara ångstrykjärn vitt och minimalt som ofta händer. När vi går vidare till egenskaperna har vi istället ett pumptryck upp till 500 kPa och en hög effekt av 2200 W.. Järns fuktighet finfördelas snabbt i full ånga med medium temperatur a 135 ° C. Utrustad med en integrerad justerbar strykbräda har den en kontinuerlig justering 0-90 °, så att du inte behöver sitta på huk för att kunna stryka längre klänningar.

När det gäller vattentank, det är från 2 liter, med möjlighet att använda mer än 40 minuter. När du sedan lämnar induktionsområdet under användning, Xiaomi Mijia järn stoppar ångan och det räcker att hålla samma igen för att återuppta. Hålls över i 30 minuterkommer den att stängas av automatiskt.

Den nya Xiaomi Mijia ångstrykning bärbart ångstrykjärn därför har ett pris på 63 €, växelkurs på 499 yuan, en inramad kostnad för denna typ av produkter. Det finns fortfarande inga nyheter om landning i väst.

För närvarande är den här produkten ännu inte tillgänglig för försäljning online i de mest populära butikerna och i Italien. Så fort det är kommer du att hitta det på GizDeals till bästa pris, så prenumerera på vår kanal Telegram och till sidan Facebook för alla erbjudanden till lägsta pris! Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button