Xiaomi Mi8 skryter med sina specifikationer i en (nästan) officiell affisch, men kommer det att övertyga dig estetiskt? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 skryter med sina specifikationer i en (nästan) officiell affisch, men kommer det att övertyga dig estetiskt? (Foto)

Efter en lång period av osäkerhet hittar pusselbitarna som heter Xiaomi Mi8 gradvis sin plats: namnet verkar nu bekräftat, presentationen bör äga rum nästa maj 31, medan specifikationer och design redan har cirkulerat under de senaste dagarna. En ny affischmed en officiell smak, försök dock ge oss mer bekräftelser på vad som kommer att vara de framträdande specifikationerna för den nya toppen av Xiaomi-serien, såväl som på designen.

När man översätter skrifterna till kinesiska tack vare det pålitliga Google Translate, visar det sig att Xiaomi är stolt över några framträdande egenheter för det mobila landskapet. Först och främst kan det vara den första smarttelefonen i världen utrustad med Dubbel GPSsamt att vara den första Android-enheten att integrera en 3D-skanning av ansiktethittills privilegiet för iPhone X. Här är därför motiverad närvaron av den stora hackvilket kommer att fortsätta få många användare att dra upp näsan.

Att Xiaomi noga har märkt Apple med sin nya Mi8 framgår av enhetens allmänna linjer, med den berömda kamera vid trafikljus, vilket också kommer att få fans av den kinesiska tillverkaren att diskutera. De senare formerna ser vackra ut buktig, med en tydlig krökning av glaskanterna, för att påminna om föregångarna Mi5 och Mi6. För att komplettera utrustningen, den redan kända Snapdragon 845 och den AI-kamera med optisk zoom. Den 31:e kunde vi äntligen se den avslöjas, men för tillfället vad tycker du om Xiaomi Mi8?

Relaterade artiklar

Back to top button