Xiaomi Mi8 SE: här är det första påstådda nattfotot taget av dess dubbelkamera med AI

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 SE: här är det första påstådda nattfotot taget av dess dubbelkamera med AI

Xiaomi Mi8 SE bör vara specialvarianten av det nya toppsortimentet av det kinesiska företaget, med exklusiva hårdvarufunktioner finns inte på standardmodellen. Förutom fingeravtryckssensorn integrerad under displayen kan det finnas en på denna modell dubbelkamera bak med AI-stöd kan säkerställa prestanda på hög nivå även i svagt ljus, vilket bilden du hittar i slutet av artikeln verkar visa.

I själva verket skulle detta vara den första fotografiskt prov knäppte förbi Mi8 SEvilket också indikerar vattenstämpel nedre vänstra. Om man tar denna siffra för givet har bilden en riktigt hög kvalitet för att ha tagits från en smartphone, med utmärkt exponeringshantering och mycket rika detaljer.

Ledtrådarna som läckt ut i ett nytt dokument som dök upp online under de senaste timmarna säger attAI dual-cam av SE-versionen ska ha en sensor med pixelstorlek på 1,4 μmmedan den främre kameran skulle vara från 20 MP och skulle också ha LED-blixt.

Som nämnts skulle båda ha mjukvarustöd förartificiell intelligensvilket borde förbättra fotograferingsprestandan ytterligare.

Samma dokument talar också om närvaron av den nya Qualcomm Snapdragon 710 SoC för Xiaomi Mi8 SE, även om dessa data verkar stå i kontrast till resten av hårdvaran och med processorn som används på standardvarianten, det vill säga den mest kraftfulla. Snapdragon 845.

Det verkar osannolikt att en “speciell” variant skulle kunna använda hårdvara mindre kraftfull än den som finns på “basmodellen”, men för att vara säker på dessa data och de ovan nämnda fotografiska egenskaperna hos Mi8 SE behöver du bara följa lanseringskonferensen som hålls i morgon den 31 maj 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button