Xiaomi Mi8, Mi8 SE och Mi Band 3 i nya riktiga bilder: många skillnader mellan de två Mi8! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8, Mi8 SE och Mi Band 3 i nya riktiga bilder: många skillnader mellan de två Mi8! (Foto)

I väntan på morgondagens förestående officiella presentation, som kommer att äga rum under det dedikerade evenemanget i Kina, slutar inte ryktena om nya Xiaomi-produkter. I synnerhet ligger fokus återigen på Xiaomi Mi8 och Mi8 SE smartphones och på Xiaomi Mi Band 3 smartband, som alla har dykt upp i riktiga bilder opublicerade som avslöjar andra detaljer.

De mest intressanta nyheterna gäller skillnader mellan de två Mi8-varianterna, vilket kan vara mer uppenbart än väntat. Enligt en av affischerna i de nya läckorna som läckt ut under de senaste timmarna ska SE-varianten vara något mindre och har mycket mer design kvadrat jämfört med standardmodellen.

De skulle båda ha en långsträckt övre skåramycket lik iPhone X, men det kan finnas ytterligare skillnader på tillbakatyvärr inte med på någon bild.

På ett tekniskt plan bekräftar två av bilderna ytterligare vad vi redan visste från tidigare rykten.

Som visas på den skyddande filmen som appliceras på skärmen kommer Xiaomi Mi8 att montera den kraftfulla SoC Qualcomm Snapdragon 845medan det på baksidan kommer att finnas en dubbelkamera placerad vertikalt och utrustad med AI-stöd.

Annat tal för SE-varianten, där tvivel har ökat de senaste timmarna. Vissa rykten säger att det skulle kunna integrera en processor inuti Qualcomm Snapdragon 710fingeravtryckssensorn under skärmen och en speciell kamera med AI, men för närvarande har vi inga andra bekräftelser i detta avseende.

Bilder relaterade till det nya Xiaomi Mi Band 3 istället är de ganska tröstande. Den lilla inre delen av smarbandet visas på utsidan av dess rem och presenterar sig med en blick avrundad som vi redan hade märkt på andra tidigare bilder. Både klockslag och datum visas på displayen, medan det längre ner verkar finnas ett hack för fingertryck.

Kom ihåg att all denna information de är inte officiellamen de kommer från olika onlinekällor, så vi kan inte försäkra dig om deras äkthet.

För att upptäcka alla hemligheter med de nya Xiaomi-produkterna rekommenderar vi att du återvänder till våra webbplatser i morgon den 31 maj, då både den nya Mi8 och Mi Band 3 kommer att vara officiellt avslöjat och vi kommer att kunna veta priser, funktioner och tillgänglighet.

Relaterade artiklar

Back to top button