Xiaomi Mi8 med Snapdragon 845, 6 GB RAM och MIUI 10, kommer detta verkligen att vara fallet? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 med Snapdragon 845, 6 GB RAM och MIUI 10, kommer detta verkligen att vara fallet? (Foto)

Under de senaste dagarna har föreställningarna kring existensen av nästa topp i Xiaomi-serien under namnet stärkts kraftigt Mi8med anledning av åttaårsdagen av grundandet av den kinesiska tillverkaren, också tack vare organisationen av det kommande stora evenemanget som kommer att hållas i Shenzen den 31 maj.

Idag kan vi ge dig ytterligare detaljer på den här enheten, vilket fortfarande inte är klart om den kommer att presentera sig själv eller flankerad av Xiaomi Mi7. Tack vare abild läckt på nätet, ses i vårt Gallerilär vi oss viktig information om det påstådda tekniska databladet för smarttelefonen: vi läser en SoC Snapdragon 845visa från 6,2 tum Full HD+ (1 080 x 2 280 pixlar) 19: 9, 6 GB av RAM e 128 GB internminne.

När det gäller den fotografiska sektorn skulle man integreras dubbel kamera bak med sensorer 20 MP + 16 MP med fokal bländare f/1.7 och f/2.0, medan den främre kameran skulle integrera en sensor från 16 MP med fokal bländare f / 2.0. Det inbyggda batteriet skulle vara från 3 300 mAh och operativsystemet baserat på Android Oreo 8.1 anpassat med, förmodligen, den nya MIUI 10.

Ingen information har avslöjats angående priset och det påstådda lanseringsdatumet på marknaden, för att få reda på att vi ger dig en tid vid den officiella presentationen som kommer att hållas om några dagar.

Relaterade artiklar

Back to top button