Xiaomi Mi8 kommer officiellt att anlända till Italien omedelbart efter lanseringen (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 kommer officiellt att anlända till Italien omedelbart efter lanseringen (uppdaterad)

Om du darrar i väntan på nya Xiaomi Mi8 kan det finnas goda nyheter för dig. Tydligen kan faktiskt försäljningen av Xiaomis nya toppsortiment börja snart, inte bara inom Kinamen också i Italienmed en blixt ankomst av enheten strax efter den officiella lanseringen.

De senaste timmarna har den dykt upp Reddit a ny affisch som har all känsla av att vara en del av det kinesiska företagets officiella pressmaterial. Affischen domineras av en imponerande “8“, omgiven av bilder av några av de mest kända platserna i Italien, Frankrike, Spanien, Ryssland, Egypten, Indien, Thailand Och Vietnam. Enligt de mest ackrediterade hypoteserna kan dessa vara just dessa Mi8-marknadsföringsmarknader utanför Kina.

För dessa länder bör försäljningsstart förväntas snart efter officiell presentation av den 31 maj, och detta skulle verkligen glädja europeiska användare också. Det kinesiska företaget har nyligen landat i Italien och Frankrike, så det skulle inte finnas något bättre sätt att presentera sig på dessa viktiga marknader än att få det nya toppsortimentet så snart som möjligt.

Väntar du redan på det?

Uppdatering 2018-05-30 kl 09:40

Tack vare a tweet dök upp på det officiella MIUI-kontotXiaomi har officiellt bekräftat bilden som visas nedan, vilket också bekräftar nyheten om lanseringen på de ovan nämnda marknaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button