Xiaomi Mi8 kommer inte att ha fingeravtryckssensorn under skärmen, men SE-versionen kanske ja (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 kommer inte att ha fingeravtryckssensorn under skärmen, men SE-versionen kanske ja (foto)

Fortfarande nyheter angående Xiaomi Mi8, som inte verkar vilja fly från rampljuset och från uppmärksamheten från de många fans som väntar på det. De nya bilderna och tillhörande information kan ge lite besvikelse till några av dessa, men de ger också en bekräftelse som inte bör underskattas: den som rör Specialutgåva.

De senaste timmarna har de läckt ut nya renderingar, vilket borde vara de av en filmtillverkare som redan känner till den slutliga designen av Mi8. Enligt dessa bilder skulle det på baksidan finnas en självklar läsare för Fingeravtryckoch detta skulle vara den femtiofte bekräftelsen på ett faktum som redan var känt i de tidigare ryktena.

Det betyder att det inte kommer att finnas det förväntade på Mi8 fingeravtryckssensor under displayen? Kanske ja, men bara på en specifik variant, kallad för att vara exakt Xiaomi Mi8 SE. Denna nya modell bekräftades av en annan läcka som dök upp på Weibo, där en rabattkupong för de kinesiska Mi Stores visas som inte är giltig för vissa smartphones, bland vilka Mi8 SE anges.

Även om alla dessa data inte är officiellt bekräftade och måste tas med en nypa salt, kan vi säga att förväntningarna på det nya toppsortimentet från Xiaomi aldrig har varit så höga som i dessa dagar. För detta råder vi dig att inte missa officiell presentation den 31 maj, som också kommer att se nya MIUI 10 och Mi Band 3 som huvudpersoner.

Relaterade artiklar

Back to top button