Xiaomi Mi8 kan ha ett riktigt “Face ID” som liknar iPhone X (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 kan ha ett riktigt “Face ID” som liknar iPhone X (video)

Om mindre än en vecka kommer vi att veta hela sanningen om den efterlängtade Xiaomi Mi8 och alla dess funktioner, men om du vill ha en första titt på en av de mest intressanta nyheterna är du redan på rätt plats. En Twitter-användare lade upp en kort video som visar hur den nya funktionen ser ut Ansiktsigenkänning av Mi8, och det är mycket mer intressant än de som hittills setts på Android.

Tydligen borde faktiskt Xiaomis nya toppsortiment ha gudar dedikerade sensorer för ansiktsigenkänning, placerad i skåran ovanför displayen. Tack vare denna teknik skulle Mi8 kunna göra en 3D-skanning mycket exakt, liknande vad som händer för Face ID på iPhone X.

Den tidigare nämnda videon visar vad som verkar vara fasen av initial konfiguration av detta erkännandesystem. En tredimensionell bild visas på enhetens skärm, skapad med en skanning av alla delar av ansiktet sett från olika vinklar, därför mycket mer avancerad än den som endast utförs med den främre kameran på smartphonen och antagen av de flesta av det senaste Android-utbudet. .

Tyvärr, för nu, saknas andra tekniska detaljer i detta avseende, så vi vet inte vilka typer av sensorer och vilka teknologier som kan vara involverade i denna mekanism. En kuriosa som kommer att vara tillfredsställd senast den 31 maj 2018, dagen för officiell presentation av Xiaomi Mi8.

Relaterade artiklar

Back to top button