Xiaomi Mi8 kan ha den bästa kameran någonsin sett av en Xiaomi och även “Animoji” (uppdaterad: nya bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 kan ha den bästa kameran någonsin sett av en Xiaomi och även “Animoji” (uppdaterad: nya bilder)

De senaste nyheterna om den efterlängtade Xiaomi Mi8 berör både det fotografiska fältet, i en viss mening, och kan väcka fansens intresse på ett ännu mer aggressivt sätt. Det nya toppsortimentet förbereder sig för att bli enheten med bästa kameran aldrig gjord av Xiaomi och borde också ha avatarstöd i virtuell verklighet i Animoji-stil.

Enligt vissa rykten på nätet dubbel kamera baksidan av Mi8 bör tillåta exceptionella fotograferingsresultat, till och med bättre än vad Xiaomi Mi MIX 2s kan göra. Tack vare stödet av AI och optisk zoom bör prestandan vara i nivå med HTC U12+, alltså i toppen av kategorin.

Det kommer också att bli väldigt intressant Fram kamerasom bör åtföljas av speciella sensorer för 3D ansiktsskanning. Och den här tekniken bör tillåta stöd för nya funktioner för förstärkt verklighet, inklusive animerade avatarer i realtid.

Det kan vara karaktärer som är mycket mer lika de som redan nämnts Animoji av iPhone X som kl AR Emoji av Galaxy S9, tack vare en mycket mer förfinad och exakt ansiktsspårningsteknik.

Är du inte längre i huden för att ta reda på alla detaljer om nya Xiaomi Mi8? Då gäller det den 31 maj då toppen av sortimentet kommer officiellt presenterat under det dedikerade evenemanget, tillsammans med den nya MIUI 10 och andra nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button