Xiaomi Mi8 Explorer Edition närmar sig: försäljningen bör börja den 24 juli i Kina

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 Explorer Edition närmar sig: försäljningen bör börja den 24 juli i Kina

Xiaomi Mi8 Explorer Edition förbereder sig äntligen för att göra sin egen marknadsinträde, några veckor bort från de andra versionerna av Xiaomi Mi8 som redan finns till försäljning även i Italien. Faktum är att även om de olika utgåvorna av det bästa Xiaomi-sortimentet tillkännagavs tillsammans, var denna speciella modell det fortfarande borta från butikerna.

Enligt de senaste ryktena från Kina, även med hjälp av affischen som är synlig i galleriet, bör försäljningen av Mi8 Explorer börja nästa gång 24 juli för kinesiska marknadentill ett pris som kommer att vara det som redan har bekräftats tidigare: 3 699 Yuandvs 473 €.

Förra veckan hade vi redan en viktig ledtråd om möjligheten att den här modellen officiellt kommer till försäljning även i Italien, så vi bör snart se att den också är tillgänglig i vårt land, även om vi ännu inte känner till pris till försäljning.

Relaterade artiklar

Back to top button