Xiaomi Mi8 Explorer Edition har ett officiellt lanseringsdatum: anländer den 30 juli till Kina

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 Explorer Edition har ett officiellt lanseringsdatum: anländer den 30 juli till Kina

Med några dagars försening jämfört med datumen som kommunicerats av ryktena under de senaste veckorna, förbereder Xiaomi sig för att starta försäljning av den efterlängtade Xiaomi Mi8 Explorer Edition, plusversionen exklusiv av den nya Mi8-serien som har en genomskinlig baksida och en fingeravtryckssensor under skärmen.

Dagen som väljs för marknadsföringsstart är 30 julinär den nya modellen blir officiellt tillgänglig i Kina till priset av 3 699 Yuan, dvs cirka 473 € vid nuvarande växelkurser. Förmodligen kommer just denna variant endast att säljas i begränsade mängder, även om tillgängligheten i antal ännu inte har meddelats.

Det bör betonas att detta datum endast påverkar tillgängligheten för kinesiska marknaden, men som vi redan har sett bör den nya modellen i Explorer Edition-versionen snart officiellt komma även till den italienska marknaden. Så, i väntan på mer exakt kommunikation om Xiaomi Italia, inbjuder vi dig att hålla ögonen öppna på våra sidor för att upptäcka datum ankomst och pris prislista förItalien.

Relaterade artiklar

Back to top button