Xiaomi Mi8: en kort video väcker förhoppningar om fingeravtrycksläsaren integrerad i skärmen

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8: en kort video väcker förhoppningar om fingeravtrycksläsaren integrerad i skärmen

De senaste dagarnas tjat om namnet på Xiaomis nästa smartphone i toppklass – den antagna Mi7 skulle kunna ersättas av Mi8, för att fira företagets åttonde födelsedag – har fått oss att tappa sakens kärna ur sikte. Det vill säga, hur kommer enheten verkligen att se ut och vilka kommer dess utmärkande funktioner att vara? A kort video upplagd på YouTube av / Läckor kan ha gett oss en intressant ledtråd.

där klämmasom bara varar i 3 sekunder, fångar ögonblicket då en smartphone låses upp, från ett slags alltid på skärmen, via en fingeravtrycksläsare integrerad i displayen. Animationen och den omedelbara ljusförstärkningen för att underlätta upplåsning – som vi var mycket bekanta med efter Vivo X20 Plus UD-recensionen – ser realistiska ut, men den mest intressanta detaljen är hur den ser ut. efter upplåsning.

Hemmet för smarttelefonen är faktiskt otvetydigt det för MIUI 9den berömda Android-anpassningen utvecklad av Xiaomi.

Det kommer av att om, om det verkligen var en enhet tillverkad av den kinesiska tillverkaren, skulle listan över berättigade kandidater endast svara på namnet på Mi8 (eller Mi7). Mysteriets slöja som omger Xiaomis nya toppmodell visar fortfarande inga tecken på att tunnas ut, men det skulle inte vara dåligt om fingeravtrycksläsaren under displayen representerade den första delen av den. Hittar du inte?

Relaterade artiklar

Back to top button