Xiaomi Mi8 är en ångvält i Kina: 1 miljon enheter sålda på mindre än 20 dagar

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi8 är en ångvält i Kina: 1 miljon enheter sålda på mindre än 20 dagar

De flesta av de lokala fansen av Android-världen vände upp näsan vid avtäckningen av den nya Xiaomi Mi8-smarttelefonfamiljen. Absolut inte för de tekniska specifikationerna eller för det kinesiska försäljningspriset, utan för det design, också inspirerad av iPhone X, en bitter rival till fans av den gröna roboten. Oro som inte delades av kinesiska användare, att döma av första försäljningssiffran på de nya flaggskeppsmodellerna av Xiaomi.

Genom munnen av Donovan Sung – Xiaomis globala talesperson – har den kinesiska tillverkaren verkligen släppt den första feedbacken om försäljningen hemma: vi pratar om bra 1 miljon enheter totalt mellan Mi8, Mi8 EE och Mi8 SE, säljs från och med 5 juni, alltså på mindre än 20 dagar. Ett otvetydigt tecken på att de nya smarttelefonerna har tagit sig in i hjärtat av den nu krävande kinesiska marknaden.

Inom en snar framtid kommer Mi8-familjen att lanseras på den blomstrande marknaden indiskaoch landade sedan också in Europadär spanska, franska och italienska användare är redo att välkomna den specifika versionen med öppna armar Explorer Edition med det genomskinliga bakglaset (hoppas det verkligen kommer till oss) och det SJÄLVvilket verkar vara den bästa kompromissen mellan storlek, prestanda och pris.

Relaterade artiklar

Back to top button