Xiaomi Mi7 kan också komma i Plus-versionen med en skärm på över 6 tum

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi7 kan också komma i Plus-versionen med en skärm på över 6 tum

Vi vet redan ett visst faktum om den kommande Xiaomi Mi7: den kommer att ha den helt nya Snapdragon 845 som presenterades för några dagar sedan av Qualcomm, som redan sagt av det kinesiska företagets VD. Ryktena tyder dock på att den nya toppen av sortimentet kan komma in två varianter dimensionell, med en standardversion och en Plus.

Enligt vad som hittills läckt ska Mi7 i normalversionen ha en skärm från 5,65 tummedan Plus-upplagan skulle komma till 6,01 tumbåda med formfaktor a 18:9. Batteriet skulle vara från 3 200 mAh för den första och 3 500 mAh för den andra modellen, medan det för resten av hårdvaran inte borde finnas några andra skillnader.

Utöver den tidigare nämnda Snapdragon 845 bör det finnas 6 GB RAM, en dubbel bakre kamera med sensorer Sony IMX380 Och IMX350och kanske till och med trådlös laddningtillåtet av glas- och metallkroppen.

Om allt går enligt dessa förväntningar kan de två nya Mi7-modellerna lanseras på marknaden tillsammans, till priset av 2 699 Yuan (ca 346 €) för standardversionen och 2 999 Yuan (cirka 385 €) för Plus one.

Inlämningsdatum bör fastställas till nästa Marsmen vi kommer säkert att veta mer under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button