Xiaomi Mi7: dessa bilder av dess omslag bekräftar delvis dess design, med en trevlig överraskning (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi7: dessa bilder av dess omslag bekräftar delvis dess design, med en trevlig överraskning (foto)

Vi har redan förutsett de påstådda egenskaperna hos Xiaomi Mi7, som presenteras (eller kanske inte) den 23 maj. Idag kan vi ge dig några nyheter om det kinesiska företagets framtida enhet tack vare några bilder läckt på nätet, relaterat till hans påstådda täcker.

Omslagen till Xiaomi Mi7, som vi kan uppskatta i våra Galleriär enkla svarta och transparenta TPU-skydd, som främst är intressanta eftersom de indirekt visar oss några detaljer om design smartphone: den trevliga överraskningen kan vara hörlursuttagför vilket vi ser det relevanta hålet i den nedre delen av locket, bredvid dörren USB typ-C. I den övre kanten finner vi ett enda hål tillägnat infraröd sensor.

I nederkant ser vi även hålen för klassikern ljudhögtalare och på baksidan observerar vi hålet för det troliga huset dubbelkamera anordnad vertikalt, som vi redan har berättat tidigare. Indirekt observerar vi också att omslagen relaterar till bilderna de överväger inte på något sätt närvaron av fingeravtrycksläsarevilket bekräftar vad som redan har sagts om integreringen av denna sensor under displayen.

Vi upprepar att all information som rapporteras inte kommer från officiella källor, så för att vara säkra måste vi vänta till slutet av maj eller högst slutet av juni.

Relaterade artiklar

Back to top button