Xiaomi Mi6: officiell presentation den 19 april

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6: officiell presentation den 19 april

Xiaomi Mi6 kommer att presenteras den 19 april, och inte idag, vilket många indikerade i går. Detta bekräftas uppenbarligen av företaget själva, genom en teaser som inte lämnar utrymme för fantasin, och som tydligt visar datumet onsdag nästa vecka, med nummer 6 som sticker ut i toppen.

Evenemanget kommer att hållas i Peking, kl Tekniska Högskolans Gymnasium, men förutom det berättar Xiaomi oss ingenting om själva smarttelefonen. Vi påminner om att det hittills har förekommit olika läckor, men inte alla särskilt tillförlitliga, även om det är allt mer troligt att det finns 2-3 varianter av samma modell.

Vi talar fortfarande om en topp i sortimentet, så förvänta dig det senaste Snapdragon 835upp till 6 GB RAM och 128 GB internminne, och naturligtvis en kamera hög profil, allt i en relativt liten kropp, med en 5,2 tum skärm som kan vara FHD / QHD, böjd / platt som lämpligt.

Åh, och låt oss inte glömma den möjliga varianten med kropp i keramisk.

Som ni kanske har förstått är det mycket eld i köttet, men lika gärna jag rykte på Xiaomi kan de visa sig vara felaktiga, så ta allt med den legitima fördelen av tvivel, också för om en vecka kommer slöjan att lyftas och spekulationerna i den sista timmen kommer att sopas bort snart.

Relaterade artiklar

Back to top button