Xiaomi Mi6 och Mi Max 2: egenskaper som kanske avslöjas av GFXBench

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6 och Mi Max 2: egenskaper som kanske avslöjas av GFXBench

Det krävs alltid mycket försiktighet för att närma sig de tekniska ramarna som tillhandahålls av de olika riktmärkena på tjänst, särskilt när vi pratar om efterlängtade modeller som Xiaomi Mi6. Så ta den här artikeln med den legitima fördelen av tvivel eftersom vi, hur trovärdiga än, inte kan verifiera följande information.

Kort sagt, två smartphones har dykt upp på det välkända GFXBench benchmark som de “låtsas” Xiaomi Mi6 och Mi Max 2. Den första, med kodnamnet “Sagit”, är en 5,1 tum full HD med Snapdragon 835, 4/6 GB RAM64/128 GB internminne och kameror från 12 och 8 megapixlar, respektive bakom och framför. Systemet är redan uppdaterat till Android 7.1.1. Nougat, uppenbarligen med MIUI. Inget onormalt i allmänhet (även om vi inte ofta ser två värden för RAM och lagring på GFXBench), men även om vi antar att allt är sant, påminner vi dig om att det kan finnas flera varianter av Mi6, och att inte ta något som definitiv.

Mi Max 2 (kodnamn “Syre“) går istället in på fullständigt phablet-territorium, för att inte säga surfplatta, med sitt eget 6,4 tumalltid full HD.

Av processorn vet vi bara att det blir en Qualcomm med Adreno 506 GPU, så kanske en Snapdragon 625med 4 GB RAM och väl 128 GB internminne. Sedan hittar vi en 12 megapixel huvudkamera och en 5 MP frontkamera, allt styrs alltid av Android 7.1.1 Nougat. Även i det här fallet kvarstår vissa förvirringar, särskilt för den höga mängden internt minne, och det faktum att båda smartphones använder Nougat skulle vi inte ta det för givet.

Relaterade artiklar

Back to top button