Xiaomi Mi6 kommer att vara böjd, men bara på B-sidan, enligt dessa bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6 kommer att vara böjd, men bara på B-sidan, enligt dessa bilder

Vi närmar oss alltid med stor skepsis rykte på Xiaomi, som den här gången visar oss några påstådda renderingar av Xiaomi Mi6, i svart och grå färg. Vi kan alltså observera hur smarttelefonen är böjd bara på baksidan men inte fram, där man kant till kant skärmmed en övre och nedre kant som är tunn men inte för tunn, gör den ändå en bra show av sig själv.

Återvänder till baksidan observerar de varandra två kameror uppe till vänster (som redan antagits), åtföljd av dubbel LED-blixt, medan det inte finns någon fingeravtrycksläsare på baksidan, men trots allt, eftersom det finns en synlig knapp framför, kommer han säkert att spela rollen.

I en av de två bilderna kan du också se några detaljer: “plattform” Snapdragon 835sensor Sony IMX400 (samma som på Xperia XZ Premium fångar 960 bilder per sekund, men redan antagits också) och tre delar av internminnet: 64/128 / 256 GBför 1 999 / 2 299 respektive 2 899 yuan (270/310/390 euro respektive).

Allt sammanfaller mycket med det som har läckt ut hittills, kanske för mycket, så mycket att det väcker förvirring av just denna anledning, och när det kommer till Xiaomi är det alltid bra att inte gråta varg tills kaninen är ur hatten ( ok, jämförelsen lämnar lite övrigt att önska, men du förstår innebörden, eller hur? – Redaktörens anmärkning).

Relaterade artiklar

Back to top button