Xiaomi Mi6 kan komma i mitten av april och med dessa specifikationer, Mi MiX II under andra halvan av 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6 kan komma i mitten av april och med dessa specifikationer, Mi MiX II under andra halvan av 2017

Dag av rykte färsk hos Xiaomi, för inte en utan två efterlängtade modeller från det kinesiska företaget. Låt oss börja med Mi6, nästa topp i sortimentet. Trots det faktum att Xiaomi aldrig har förbundit sig att oundvikligen göra en smartphone av den här familjen per år, indikerar hittills för lanseringen av Mi6 nu 16 aprilbaserat på vad som rapporteras av den vanliga anonyma källan som vi därför inte kan verifiera äktheten av.

Samma källa skramlar också av vissa smartphone-specifikationer: skärm från 5,2 tumprocessor Snapdragon 835och en variant med kropp i keramisk, vilket verkligen inte skulle vara första gången för Xiaomi. Det talas även om en kamera liknande den hos Xperia XZ Premium, men det är inte klart var likheterna ligger. Slutligen i fråga om prisXiaomi borde återigen göra saker rätt: 1 999 yuan (cirka 275 €) för 4 GB RAM och 32 GB internminne, men det kommer även varianter från 4/64 GB och premium en från 6/128 GB med keramisk kroppvilket bör nå cirka 2 500 yuan (cirka 340 €).

Ärligt talat tror vi inte för mycket på hela denna rapport, men om det finns någon sanning nedan så får vi veta det snart, för om lanseringsdatumet verkligen är så nära kommer det att läcka ut mer information snart.

Vi kommer istället till Mi MIX II, vars existens redan har bekräftats av Xiaomi själv, och som vi räknar med att komma nästa höst, ungefär ett år efter den första modellen. Enligt den välkände analytikern Pan JiutangMi MIX II bör använda en fingeravtrycksläsare under displayen, vilket Samsung från början troddes göra med S8. Syftet med allt detta är tydligt: ​​att göra den till en “bara skärm”-smartphone, genom att eliminera eller reducera till ett minimum varje ram som placeras runt skärmen. Ett tveklöst fascinerande “uppdrag”, som vi hoppas att Xiaomi ska kunna utveckla lite mer övertygande än den första modellen, där kompromisserna som måste göras för att få en helskärmsvisning har visat sig vara lite överdrivna.

Relaterade artiklar

Back to top button