Xiaomi Mi6 kan ha hälften så många varianter av sitt namn, en med MediaTek SoC

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6 kan ha hälften så många varianter av sitt namn, en med MediaTek SoC

Litet matematiskt frågesport på grundnivå, för att inte tala om att Xiaomi Mi6 kunde avvisas i 3 varianter, olika inte bara estetiskt utan också tekniskt.

Basmodellen för nästa topp i Xiaomi-serien, som inte kommer att vara så flaggskepp, skulle kunna använda SoC MediaTek Helio X30 och kostade 1 999 yuan, cirka 275 €. Det skulle dock också finnas en modell med SoC Qualcomm Snapdragon 835 till ett pris av 2 499, ca 340 €, och för att fullborda trion talas det även om en variant alltid med Snapdragon 835 men böjd skärm, till skillnad från de två föregående med platt skärm; den senare versionen skulle kosta 2 999 yuan, eller cirka 410 €.

För några dagar sedan pratade vi om två varianter, båda med Qualcomm SoC, och tillägget av en version med MediaTek SoC övertygar oss faktiskt fram till en viss punkt. Ingenting förtar det faktum att Xiaomi fortfarande kan släppa en smartphone baserad på Helio X30, men som inte är Mi6.

Hur som helst så väntas lanseringen av nästa topp i sortimentet inom kort, någon säger redan al Mobile World Congresssom det var förra året för Mi5, men ärligt talat är vi ännu inte redo att gå på den här vagnen med båda fötterna, därför väntar vi på officiella meddelanden i frågan.

Relaterade artiklar

Back to top button