Xiaomi Mi6 kan ha den keramiska kroppen, som Mi MIX

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi6 kan ha den keramiska kroppen, som Mi MIX

Xiaomi Mi MIX var det kinesiska företagets första smartphone som tillverkades keramiskmaterial mycket motståndskraftigt mot repor, men inte särskilt vänligt mot fall, men utan tvekan elegant. Xiaomi kan därför välja att använda den i en av de många (hypotetiska) varianterna av Mi6, en mycket efterlängtad och svårfångad smartphone.

Glöm faktiskt att se det snart, absolut inte på MWC 2017, där Xiaomi inte kommer att delta, och med tanke på att Snapdragon 835 det borde inte vara tillgängligt på några månader ännu, vi förväntar oss inte lanseringen av Xiaomi Mi6 förrän sent på våren, även om vi inte tvivlar på att samma och motsatta rykten kommer att dyka upp under tiden. Faktum är att av de tre varianterna som tillhandahålls var två (en kant och en platt) tvungen att använda Qualcomm SoC, och den tredje MediaTek Helio X30. Det verkar dock som att inte ens den senare processorn kommer att vara tillgänglig alls snart (hur många andra smartphones som använder den har du sett?) Och därför är det värdelöst att lura oss själva.

Om rykte i fråga, förutsatt att Xiaomi verkligen väljer att använda keramik igen, förväntar vi oss verkligen inte det på alla varianter; högst bara på det premieför att bättre motivera priset och ändå ge ett alternativ till användare som inte vill välja ett material med dess styrkor och svagheter.

Relaterade artiklar

Back to top button