Xiaomi Mi5S och Mi Note 2 kan ha en “avancerad” Force Touch

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5S och Mi Note 2 kan ha en “avancerad” Force Touch

I princip av Xiaomi Mi Note 2 vi vet redan allt, även om några av de senaste ryktena kan visa sig vara ogrundade, medan vi sedan början av juni inte har hört talas om den hypotetiska Mi5S, en kompakt version (vi pratar om 4,3 “skärm) av Mi5 eller en förbättrad version av Mi5.

Som avslöjat av en insider, Xiaomi Mi5S Och Xiaomi Mi Note 2 skulle skryta med en display”tryckkänslig“, vilket vi brukar kalla Tvinga Rör. Från vad källan rapporterade skulle dock den här skärmen ståta med en bättre teknik än konkurrenterna (Android, inte Apple) vilket skulle tillåta den att skryta med funktioner som uppenbarligen bygger på mer avancerat tryck.

Det är dock inte första gången vi har hört talas om möjligheten till något slags Tvinga Rör ombord på framtida Xiaomi-enheter, och detta kan vara ännu en bekräftelse på vad som väntar oss på framtida Xiaomi-märkta smartphones. Och låt oss inte glömma den dubbla kameran! Ah, återigen om Xiaomi Mi Note 2, att följa en Xiaomi teaser vilket skulle leda till att tänka på enheten i fråga.

Den “ 2> 5 “kan nämna storleken på enheten, som trots den lägre numreringen jämfört med Mi5, skulle vara mycket större.

Relaterade artiklar

Back to top button