Xiaomi Mi5: nya bekräftelser på tekniska egenskaper

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5: nya bekräftelser på tekniska egenskaper

Nu är det en vecka kvar till lanseringen av Xiaomi Mi5och även om smartphonespecifikationerna redan har cirkulerat flera gånger, rapporterar vi nu nya bekräftelser på vad som väntar oss, tack vare ett foto stulet tillsammans med en tallrik ris (se galleri).

Bortsett från ironi (men upp till en viss punkt), Xiaomi Mi 5 borde ha en skärm 5,15 tum full HD, med SoC Snapdragon 820, kamera 16 megapixel bak med OIS Och laser autofokusmedan den främre kameran ska vara en 4 megapixel med Ultrapixeldvs. större pixlar för att fånga mer ljusstyrka.

LÄS ÄVEN: Möjliga varianter och priser av Xiaomi Mi5

där batteri den ska stanna vid 2 910 mAh, men kommer att laddas om via en port USB typ-Coch även smartphonen kommer också att vara dubbla SIM och utrustad med fingeravtrycksläsare med mittknapp på framsidan.

Vi påminner dig dock om att 4 varianter av smartphonen förväntas, med 3/4 GB av Bagge och olika snitt av internminneoch att det på priset i synnerhet finns mycket oeniga rykten, därför hänvisar vi till lanseringen onsdagen den 24 februari för alla officiella detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button