Xiaomi Mi5 med 26 megapixel f / 1.6 kamera, 4 GB RAM, microSD och mycket mer (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5 med 26 megapixel f / 1.6 kamera, 4 GB RAM, microSD och mycket mer (foto)

Det finns ingen smartphone som vet hur man förblir hemlig till det sista i detta MWC 2016, och Xiaomi Mi5 har precis fått den största möjliga läckan, med många bilder med en officiell smak som illustrerar allt som finns att veta om smartphonen. Med relativt tillförsikt kan vi därför rapportera tekniska egenskaper hos Xiaomi Mi5:

  • Skärm: 5,2 tum full HD
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 820
  • Bagge: 3/4 GB
  • Internminne: 32/64 GB expanderbar
  • Backkamera: 26 megapixlar, f / 1,6, PDAF
  • Anslutningsmöjligheter: LTE Cat.10, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC
  • Mått: 44,3 x 70,2 x 6,35 mm

För att göra det ännu mer intressant finns det USB typ C 3.0Qualcomm snabbladdning 3.0, port infraröd som ska fungera med 10 olika produktkategorier (TV, DVD, ljud etc.), och vara kompatibel med över 2 000 modeller totalt. Smarttelefonen blir det också Dual simmen på så sätt kommer du att ge upp minnesutbyggnaden, eftersom kortplatsen är av den typen nano SIM + nano / microSD.

Inte minst: fingeravtrycksläsare på framsidan, som en central knapp i botten, och retur avNFCverkligen uppskattat.

LÄS ÄVEN: Den första officiella Xiaomi Mi5-teasern (video)

Vi påminner dig dock om att Xiaomi Mi5 kan finnas upp till 4 olika varianter, medan vi ovan endast har illustrerat två (3 GB RAM med 32 GB internminne och 4 GB med 64 GB). Det är därför inte säkert att hårdvaran är densamma på alla modeller, i synnerhet kameran så “speciell” (så länge allt är sant), både för upplösning den där öppningsåväl som för det märkliga fart på 0,05 sekunder, så mycket att vi för bara några timmar sedan pratade om 16 megapixlar bakom och 4 megapixlar framför.

Vad som är säkert är att denna Mi5 verkar mer och mer komplett och du lägger också till en batteri runt 3 000 mAh kommer du att ha bilden av en topp i sortimentet som förmodligen kommer att kunna förlåta den långa väntan.

I detta avseende verkar det som att frisläppandet av Xiaomi Mi5åtminstone i Kina, kan det vara så tidigt som den 26 februari, bara ett par dagar efter den officiella presentationen, bara för att slåss mot de andra utmanarna.

Relaterade artiklar

Back to top button