Xiaomi Mi5: lanseras den 21 januari med fingeravtrycksläsare som i denna rendering

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5: lanseras den 21 januari med fingeravtrycksläsare som i denna rendering

De aldrig alltför slumrande ryktena återupptar sin kraft Xiaomi Mi5, som vi nu har sagt upp oss för att se nästa år, men som fortfarande håller platsen. Låt oss börja med eventuellt inlämningsdatum: 21 januari 2016. Nära, mycket nära; och vi hoppas också sanningsenliga, om så bara för att sätta stopp för spekulationernas karuseller i detta avseende.

I detta avseende dök renderingen du hittar nedan också upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo. Dess linjer påminner något om de hos några gamla Samsung, särskilt på grund av den centrala knappen (det skulle vara första gången för Xiaomi) som borde dölja en fingeravtrycksläsare.

LÄS ÄVEN: MIUI Italien kommer att få OTA-uppdateringar på Xiaomi-enheter

Enligt den vanligtvis välinformerade analytikern Pan JiutangXiaomi skulle ha velat anamma Qualcomms ultraljudsteknik för fingeravtrycksskanning, som inte kräver några knappar och kan döljas till exempel även under displayen.

Tyvärr skulle detta fortfarande inte vara på nivån för traditionella fingeravtrycksläsare när det gäller kvalitet och lyhördhet, och av denna anledning skulle Xiaomi ha valt ett mer vanligt tillvägagångssätt med den klassiska mittknappen. Medlidande.

Även enligt inlägget på Weibo ska det finnas två versioner av smartphonen (en detalj som inte längre förvånar någon): en tillgänglig för motsvarande cirka 290 € och den andra för cirka 360 €, uppenbarligen i Kina. Det är dock svårt att kommentera dessa siffror nu: Xiaomi har kunnat visa sig vara ganska uppmärksam på förhållandet kvalitetspris över tid, men här talar vi fortfarande om en top of the range som den borde ha Snapdragon 820 Och Force Touch (eller vad det nu ska heta), så det är lite tidigt att dra slutsatser.

Relaterade artiklar

Back to top button