Xiaomi Mi5 kommer också att vara på Mobile World Congress och detta är dess riktiga förpackning (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5 kommer också att vara på Mobile World Congress och detta är dess riktiga förpackning (foto)

Xiaomiliksom många andra företag som huvudsakligen verkar på den östliga marknaden, har ofta hållit sig borta från mässor som t.ex. Mobile World Congress, men i år blir det annorlunda. Faktum är att den 24 februari, dagen för presentationen av Mi5 i Peking, kommer Xiaomi också att hålla en presskonferens i Barcelona, ​​​​under vilken samma smartphone kommer att tillkännages.

Det är svårt att tro att detta är ett tecken på en global lansering av Mi5, men det är fortfarande en indikation på att Xiaomi vill stå i centrum av rampljuset, i internationell skala, som aldrig förr, och vittna om hur mycket företaget tror på sin nästa topp i sortimentet.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5: fyra versioner och möjliga priser

Under tiden har faktiskt Xiaomis vd publicerat en skärmdump av smarttelefonens hem, som bekräftar närvaron av NFC Och Dual sim, som båda är lätta att känna igen av ikonerna i statusfältet, medan resten av gränssnittet inte visar några synliga förändringar. Självklart förväntar vi oss mycket mer från toppen av Xiaomi-sortimentet, men med tanke på frånvaron av NFC på Mi4 är dess återkomst mer än välkommen.

Vi rapporterar också att äntligen trovärdiga bilder av Mi5-försäljningspaketet har läckt ut, vilket också målar upp 4 färger där smartphonen ska vara tillgänglig, förutom att bekräfta designen, som vi redan hade sett tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button