Xiaomi Mi5 kommer att ha metallfodral och kommer även att finnas tillgänglig i svart, enligt dessa bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5 kommer att ha metallfodral och kommer även att finnas tillgänglig i svart, enligt dessa bilder (foton)

Xiaomi Mi5 allt har sagts och motsatsen till allt: det är verkligen en av årets mest efterlängtade smartphones som äntligen skulle kunna presenteras på 22 februari.

Tyvärr för oss är det fortfarande en månad kvar till det ödesdigra datumet och för tillfället måste vi fortsätta att nöja oss med rykten: efter att den nya bilden läckte för några timmar sedan har ytterligare två bilder dykt upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo, som skildra en trolig Mi5 från baksidan.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5 kommer att presenteras den 22 februari enligt den senaste informationen

Vad vi kan gissa från dessa bilder (om de visar sig vara sanna) är att smarttelefonen uppenbarligen också kommer att finnas tillgänglig i svart färg, kommer att ha en aluminiumhölje (troligen med plastband över och under för att inte blockera signalen) och en fingeravtrycksläsare på baksidan. På tal om den fotografiska sektorn kan de tre elementen vi ser i dessa bilder vara en laser autofokusen LED-blixt med dubbla toner och, naturligtvis, kameran, som kan vara 16 megapixlar.

I väntan på att de här sista veckorna som skiljer oss från presentationen ska passera, måste vi bara lämna er till de två bilderna i fråga: låt oss veta vad ni tycker.

Relaterade artiklar

Back to top button