Xiaomi Mi5: fyra versioner, möjliga priser och inte särskilt trovärdiga bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi5: fyra versioner, möjliga priser och inte särskilt trovärdiga bilder

Presentationsdatum för Xiaomi Mi5och med den förökas ryktena om det, även om inte alla dessa verkar lika tillförlitliga.

Vi pratar nu om 4 olika versioner av smartphonen: två med metallkropp (3GB / 32GB och 4GB / 64GB) och två med 2,5D glaslätt böjd, både fram och bak (4 GB av Bagge32/64 GB av internminne Och QHD-skärm).

Av dessa hypotetiska 4 varianter skulle vi också ha bl.a priser, vilket skulle vara, i tur och ordning, 2 199 yuan (cirka 310 €) och 2 599 yuan (cirka 365 €), för de två första, och 2 799 yuan (cirka 395 €) och 3 099 yuan (cirka 435 €), för de senare . Kort sagt, det är toppsiffror från Xiaomi som lätt kommer att gå upp i pris för att sedan kunna nå oss i Italien, men självklart kommer vi att kommentera dem först när de är bekräftade.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5-presentationen bekräftad

Under tiden har några också cirkulerat påstådda bilder av kroppen av Mi5eller i vilket fall som helst av en Xiaomi-smartphone, som i alla fall inte verkar övertygande och som inte sammanfaller med tidigare bilder som tillskrivs Mi5, så antingen är de verkligen en ny smartphone, eller så är de bara ett litet verk. fotoredigering.

Domen är din.

Relaterade artiklar

Back to top button