Xiaomi Mi Watch Revolve Active är officiell, men vi vet det redan

En ny smartwatch kommer från Xiaomi avsedd för Indien, med namnet Mi Watch Revolve Active, och nej, tyvärr är detta inte en helt ny modell som också kan hitta plats i Italien, utan en modell som vi känner alltför väl. Låt oss ta reda på alla detaljer i denna “nya” bärbara utrustning, inklusive design, specifikationer och pris.

Xiaomi Mi Watch Revolve Aktiv tjänsteman: allt du behöver veta

xiaomi mi klocka roterar aktiv

Nykomlingen är en “förbättrad” version av Mi Watch Revolve, en enhet som lanserades i Indien i september 2020 som en global version av Mi Watch Color kinesiska. En nödvändig ingress för att nå den aktuella modellen Xiaomi Mi Watch Revolve Active, färskt från den indiska marknadslanseringen: baserat på vad som kan ses verkar det som om enheten inte är någon annan än vår Xiaomi Mi Watch, till salu i Europa och Italien från januari 2021 (du kan se det på bilden nedan).

Hur fixar du Xiaomi Mi Watch-meddelandeproblem

Det är därför en rebrand, som kännetecknas av samma specifikationer som “vår” version: smartwatch levereras med en stor cirkulär display AMOLED från 1.39 ″ e två knappar På höger sida; det finns ingen brist på funktioner som support SpO2 och Vo2 Max, pulsmätning och sömnövervakning, såväl som tillägnad träning och olika sporter (upp till 117 sportlägen, inklusive 17 professionella lägen). Stöd för Amazon-assistenten var närvarande Alexa, så väl som Integrerad GPS (via ett 12 nm-chip som skulle erbjuda 85% förbättrad noggrannhet jämfört med föregående generation). Avslutningsvis är batteriet en 420 mAh-enhet som kan erbjuda upp till 14 dagars autonomi.

Xiaomi Mi Watch Revolve Active: pris och tillgänglighet

Priset på det nya Xiaomi Mi Watch Revolve Active det är ungefär 113 euro i nuvarande växelkurser (dvs. 9 999 rupier); just nu är vår Mi Watch tillgänglig på 82 € under AliExpress-försäljningen.

Att jonglera den komplexa världen av Xiaomi smartwatches (som verkar nästan vara en studiesektor) och att veta vilka förändringar mellan vår Mi Watch och Indian Revolve vi hänvisar dig till vår dedikerade artikel, med alla skillnader bland smartklockorna från det kinesiska varumärket.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button