Xiaomi Mi TV Stick uppdaterar och fixar irriterande buggar

I kaoset med tillgängliga produkter, Xiaomi Mi TV Stick representerar den första enheten som kan skapa smarta bildskärmar och TV-apparater som inte skulle vara. Naturligtvis existerade Mi Box redan, men Mi TV Stick representerar verkligen en bekvämare och mindre skrymmande lösning. Men eftersom de är de första i sin typ har dess ägare stött på några mer eller mindre relevanta problem, nu lösta med det första uppdatering.

LÄS OCH:
Xiaomi-undersökning: vilka funktioner i MIUI 12 China vill du ha på Global?

Uppdateringen förbättrar användningen av Xiaomi Mi TV Stick

I det här fallet förbättrar den första uppdateringen med build R536 som släpptes för Xiaomi Mi TV Stick stabilitet anslutning Blåtand. När du ansluter till skärmen som ska göras smart via HDMI sker gränssnitt med externa kringutrustning som möss och tangentbord via Bluetooth. Dessutom löser uppdateringen det irriterande problemet relaterat till ljudfördröjning, med ljudkomponenten som släpar efter videon. Mer allmänt fixar R536-uppdateringen också andra små buggar, vilket gör systemet mer pålitligt och smidigt.

För närvarande distribueras uppdateringen i Indien, men den bör gradvis utvidgas till resten av de områden där Xiaomi Mi TV Stick marknadsförs. I detta avseende, om du funderade på köpet, uppmanar vi dig att se vår recension och jämförelse med Amazon Fire TV Stick. Du hittar den i erbjudande till 27 € i sin globala version med kupong “” och frakt från Europa:

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button