Xiaomi Mi S kan vara ett toppsortiment från “bara” 4,6 tum med Snapdragon 821 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi S kan vara ett toppsortiment från “bara” 4,6 tum med Snapdragon 821 (foto)

Vänner med skärmar i människostorlek, gläds! Det verkar som att Xiaomi är på väg att presentera en ny övre delen av intervallet med en mycket intressant hårdvara och en display från “bara” 4,6 tum.

Enheten ska kallas Xiaomi Mi S och enligt bilderna dök upp på Weibo – som du kan hitta i galleriet i slutet av artikeln – bör presentera följande tekniska datablad, ännu inte komplett med alla specifikationer.

Som du kan se från de första renderingarna som dök upp, design av smartphone är mycket enkel och har inga anmärkningsvärda detaljer.

Den enda egenheten som fångar ögat är nog den tjocklek högre än 8 mm, vilket kan få det att se ut som en liten tegelsten, lite som det redan hände med Sony Z5 Compact.

Resten av komponenterna hårdvara det är verkligen på en hög nivå, börjar med det mycket kraftfulla Snapdragon 821 som kommer att flytta hela systemet. Vid denna tidpunkt återstår det bara att förstå om dessa specifikationer kommer att bekräftas vid tidpunkten för presentation och till vilken pris den nya Xiaomi Mi S kan köpas. Om den skulle placeras till ett liknande pris som de andra enheterna i Mi-linjen, kan det bli ett utmärkt val för alla användare som vill ha en enhet med reducerade dimensioner men med topphårdvara.

Relaterade artiklar

Back to top button