Xiaomi Mi Note 3 blir 90! DxOMark belönar den för utmärkt fotografisk kvalitet (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Note 3 blir 90! DxOMark belönar den för utmärkt fotografisk kvalitet (uppdaterad)

Xiaomi Mi Note 3 är kanske inte den mest kända enheten bland de som produceras av det kinesiska företaget, inför den enorma populariteten hos modeller som Mi 6 eller Mi MIX 2, men det är definitivt en av de bästa i form av fotografisk kvalitet. Detta är domen från analysen av DxOMarksom han belönade väl 90 poäng totalt sett till skjutkapaciteten för Xiaomis mellanregister. Ett mycket respektabelt resultat, om vi tror att det är samma som HTC U11 och den första Google Pixel.

där dubbelkamera bak från 12 MP och den främre kameran från 16 MP de gör sitt jobb bra, speciellt när det kommer till bilder med bra ljus, och de blir bra 94 poäng i det dedikerade testet. Bilderna som produceras av Mi Note 3 presenterar alltid en utmärkt kontrast och en korrekt exponering, även med hjälp av snabb och pålitlig autofokus. Kreativa effekter noteras också, som bra zoomförmåga och effekt bokeh mycket tilltalande för ögat.

Även hjälpt av en bra algoritm för digital brusreduceringdet finns mindre övertygande prestationer för bilderna i nattligmed förlust av detaljer när det inte finns tillräckligt med ljus.

På nivån video- de utförda testerna är allt som allt positiva, även om poängen i detta fall stannar vid 82 poäng. Autofokusen är bra och exponeringen är också bra, men filmerna inspelade med Xiaomi-enheten lider av en förlust av detaljer ganska tydligt i alla ljusförhållanden.

Faktum är att vi för första gången pratar om en Xiaomi som konkurrerar med några av de bästa toppsortimenten på marknaden när det gäller kamerasektorn, och det här är redan en inte bara nyheter. Om vi ​​sedan går och tittar på pris av försäljningen av Mi Note 3 – drygt 300 € till växelkursen på den kinesiska marknaden – vi inser hur poängen som rapporterades i början är ännu mer överraskande, som bevis på bra jobbat utförs av det kinesiska företaget och tilldelas av DxOMark.

Relaterade artiklar

Back to top button